Persberichten

Bahram Sadeghi in gesprek met Petra Stienen op LiteSide Festival

door Beheerder

Bahram Sadeghi 

Bahram Sadeghi werkte als programmamaker en presentator bij onder meer De Balie, de VARA en de VPRO. Momenteel organiseert en modereert Sadeghi debatten en hij schrijft geregeld voor verschillende landelijke bladen. Zijn eerste boek, "waarom bent u zo arm?"  over de oorzaken van de armoede in het armste land van de wereld Sierra Leone, verscheen in februari 2012 bij uitgeverij Nieuw Amsterdam.

 

Petra Stienen

Petra Stienen is arabist, publicist en zelfstandig adviseur. Ze schrijft o.a. voor NRC Handelsblad en de Volkskrant en treedt regelmatig op als commentator in radio- en tv-programma’s als Pauw & Witteman. Onlangs won zij daarvoor de Vrouwen in de Media Award 2011.

 

LiteSide Festival 2012

De zevende editie van het LiteSide Festival vindt plaats op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli in en rond het MCTheater, Cultuurpark Westergasfabriek, Amsterdam. Het festival fungeert als antenne voor hedendaagse actuele trends en stromingen in het cultuuraanbod, met cross-overs tussen oriëntaalse en westerse kunstvormen in muziek, dans, theater, kunst, literatuur en clubbing. Dit jaar breidt het festival haar vernieuwende cross-overs uit met invloeden uit Centraal-Azië.

Meer informatie over het programma en de ticketservice is te vinden op www.liteside.nl.

Ga terug