Persberichten

LiteSide Festival maakt thema bekend

door Beheerder

Tijdens deze zesde editie zoekt LiteSide niet alleen de dialoog met, maar ook de confrontatie tussen oost en west. Tijdens de voorgaande edities werden vooral de overeenkomsten tussen culturen en de positieve aspecten van de moderne, multiculturele samenleving benadrukt. In het licht van de Arabische lente, de kredietcrisis en de ontwikkelingen in de landelijke en internationale politiek en samenleving, biedt LiteSide dit jaar een podium aan de artistieke kruisbestuiving tussen oriëntaalse en westerse kunst die voortkomt uit de actuele stand van zaken rondom religie, politiek en maatschappij. LiteSide 2011 is kritisch, betrokken en scherp maar ook relativerend, bevlogen en feestelijk, kortom: LiteSide goes heavy.

Programma & tickets

Het LiteSide festival opent op vrijdag 19 augustus om 17.00 uur haar deuren. Op zaterdag en zondag start de programmering om 14.00 uur. Iedere avond wordt het festival afgesloten met een vrolijke global meet, greet & dance party onder leiding van populaire Amsterdamse club dj’s. Het volledige programma van LiteSide wordt medio juli bekend gemaakt. De voorverkoop start gelijktijdig. In de aanloop naar de presentatie van het programma biedt de website www.LiteSide.nl regelmatig voorproefjes van de optredens en artiesten in tekst, beeld en video.

Niet voor publicatie

LiteSide Festival stelt uw redactionele aandacht zeer op prijs. Voor meer informatie, het aanvragen van beeldmateriaal en interviews kunt u contact op nemen met Gigi Schuiten, Publicity marketing manager. Per mobiele telefoon: + 31 (0)6-16514431 of per e-mail: pr@liteside.nl. Natuurlijk is LiteSide ook graag bereid mee te werken aan lezersacties, kortingen en prijsvragen, en bieden we u met plezier de mogelijkheid tijdens en/of voorafgaand aan het festival te filmen en/of te fotograferen. Indien u en uw marketingafdeling geïnteresseerd zijn in het aanbieden van uw uitgave en/of product(en) tijdens het festival, of middels een advertentie in het programma magazine (A4, oplage 20.000, verspreiding in Amsterdam), neemt u dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

Gigi Schuiten

Publicity marketing manager

+ 31 (0)6-16514431

pr@liteside.nl

Ga terug