The Mediterranean Business and Culture Club

LiteSide nodigt u van harte uit om deel te nemen aan de The Mediterranean Business and Culture Club, een club waarin ontmoeten, netwerken, kennisdeling en cultureel consumeren centraal staan.

The Mediterranean Business and Culture Club is een sociëteit voor directeuren van ondernemingen, financiers, kunstenaars, stake holders uit de culturele sector, professoren, vertegenwoordigers van ambassades en overheidsinstellingen, media en politici. Drie keer per jaar is er een netwerkbijeenkomst waar leden van The Mediterranean Business and Culture Club voor uitgenodigd worden. Elke bijeenkomst heeft een thema.

De eerste bijeenkomst had als thema ‘Turkije’; de komende bijeenkomsten staan in het teken van Marokko en Libanon/Iran. Uiteraard staan we open voor suggesties voor toekomstige thema’s.

Wilt u een bijeenkomst sponsoren? Dan krijgt u tijdens de bijeenkomst de gelegenheid om uw bedrijf in de spotlight te zetten.

De eerste aanwezigheid op een bijeenkomst van The Mediterranean Business and Culture Club is gratis. Daarna hopen wij van harte dat u lid wordt van The Business Club.

Lid worden van The Mediterranean Business and Culture Club?

Voor een bedrag van slechts €175,- wordt u gedurende één jaar lid. U kunt dit bedrag (o.v.v. uw naam, bedrijfsnaam en ‘Business Club’) overmaken op rekening 1844698 ten name van Stichting New European Cultural Collaborations. Uiteraard kunnen wij - als startende culturele onderneming - een nog genereuzere bijdrage ontzettend goed gebruiken.

Leden van The Mediterranean Business and Culture Club krijgen:

drie maal per jaar een netwerkbijeenkomst met diner en met bijpassend entertainmentprogramma
twee gratis kaartjes voor de openingsavond van het LiteSide Festival op 14 augustus 2009

- toegang tot de VIP receptie na afloop van de openingsavond van het LiteSide Festival op 14 augustus 2009
toegang tot de VIP receptie na afloop van de openingsavond van het LiteSide Festival
speciale aanbiedingen en recepties
digitale nieuwsbrief van LiteSide om op de hoogte te blijven van komende activiteiten.
 

Bent u geïnteresseerd om een bijeenkomst te sponsoren? Neem dan contact met ons op.

Inschrijving

De kosten bedragen € 119,- per persoon. Er kunnen maximaal 12 volwassenen deelnemen. De voertaal is Nederlands, maar er mag in het Engels geschreven worden.

Je kan je inschrijven voor de cursus door uiterlijk vrijdag 17 februari 2012 een mail te sturen naar mina@liteside.nl o.v.v. naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Deelname vindt plaats door volgorde van inschrijving. Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het cursusgeld op rekeningnummer 1844698 ten name van Stichting New European Cultural Collaborations ovv. LiteSide Schrijft!

Data en Locatie

  • Dag en tijd: maandagavond van 19.15 uur tot 21.45 uur
  • Data: 5, 12, 19, 26 maart, 2, 16, 23 april en 7 mei 2012
  • Locatie: kantoor LiteSide, Vijzelstraat 72, kamer 2.13 in Amsterdam
  • (bereikbaar met tram 4, 16, 24, 25 – halte Keizersgracht)